Nyugat-dunántúli adventi naptár 10.-Kolostor Sopronbánfalván

2014. december 10. 07:00 - I ♥ NYUGAT

monastery-of-sopron.jpg

Az adventi időszak az elvonulás, felkészülés, a lelki harmónia megszerzésének és visszaszerzésének ideje is egyben. Kiváló helyszín lehet a Sopron kertvárosában található pálos-karmelita kolostor, ami teljes eredeti állapotokat helyreállító rekonstrukción esett át és egyéni elvonulási lehetőséget hirdet a lelki-szellemi egyensúly helyreállítását keresők részére. Egy különös zarándokhely, mely egyedi atmoszférájával hívogatja a keresztény szellemiséget képviselő zarándokokat. Az egyetlen magyar alapítású férfi szerzetesrend múltját tárlat őrzi Sopronbánfalván. Meditációs kurzus, egyéni elvonulás, böjt, konfliktuskezelés, jóga és vállalati tréning- programok sora várja Önt a megújult sopronbánfalvi kolostorban.
Advent idején Mária út zarándoklatra várja Önt a kolostor László Dániel képein keresztül. A festő saját élményeiből merít képei megalkotásakor, kiállítását 2014. december 3.- 2015. január 6. között tekinthetik meg a látogatók.
noviciatus-1-200x200.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr276956977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása