130 év 130 percben

2015. május 04. 12:17 - I ♥ NYUGAT

Hogy lehet 130 percbe belesűríteni 130 évet? Nos, ez egy igazi fejtörő mutatvány, ahol nem siethet segítségünkre alapos matematikai tudásunk sem. Ehhez a megoldáshoz most a történelem és a képzelőerő segíthet.
Az Egerszeg Fesztivál 2015. programjaként rendhagyó múltutazást szerveznek 130 év 130 percben - Múltutazás Zalaegerszegen címmel, amely egy belvárosi séta május 13-án 13 órai kezdettel 13 helyszínen 13 perces pihenővel. Ez a nap a város napja, ami az idén azért is különleges, mert rendezett tanácsú várossá válásának 130. évfordulóját ünnepli a település. A sajátos hangulatú belvárosi túra során idegenvezető kalauzolja az érdeklődőket, neves épületeket, tereket, szobrokat bemutatva. Viharos időjárás esetén sem marad el a program, hanem séta helyett a polgármesteri hivatal termében régi fényképek bemutatásával vehetnek részt az érdeklődők egy időutazáson Zalaegerszeg 130 éves múltjában! A részvétel ingyenes!

Bővebb információ:

http://itthon.hu/uti-tippek/-/netaview/251221/egerszeg-fesztival-2015
zeg.jpgkép forrása: www.itthon.hu

 

Szólj hozzá!
Címkék: Zalaegerszeg

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr237428978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása