Barangoló család: Bükfürdő családdal- öszefoglaló

2015. december 08. 11:56 - I ♥ NYUGAT

Bükfürdő régen megérett már arra, hogy észrevegyék a családok: jut itt minden korosztálynak szórakozás és pihenés. Nem ám csak nyáron! És nem ám csak nyugdíjasoknak! Ebben a bejegyzésben megtalálod összesítve mindazt, amire nekünk futott az időnkből egy hétvége alatt. (Mely hétvége nem jöhetett volna létre a Magyar Turizmus Zrt. nélkül, akiknek jóvoltából Sopront és az Őrséget is bebarangolhattuk ezen az őszön a Fenntartó család program keretei között.)
 
 


Ki sem mozdulnál, mégis tartalmasan szeretnéd eltölteni a hétvégét? A Greenfield Hotelben megteheted. Wellness, minőségi étkezés, játszószoba, tornaterem, kényelmes, tágas szobák, kedves személyzet. 
 
 
 

A buszpályaudvarnál található Tourinfo Irodában kaptuk kis "Ökoitinerünket", ami alapján végigbicikliztünk Bükfürdő látnivalói között. Csak ajánlani tudom ezt a programot!
 
 
 
 

Tájház, programok, tanösvény és egy nagyon szép, gótikus alapokon nyugvó templom, melynek védőszentje előbb "tudta", mitől lesz híres Bük, mint maguk a bükiek.
 
 
 
 

Ősszel ugyan a strand részt nem láthattuk, de a családnak az élményfürdő is bőven elegendő szombat délutáni programnak bizonyult. Mondjuk, volt egy tapasztalat, amit szívesen kihagytam volna.  

 
 
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr688135746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása