Érezd magad JÓÓÓL 2016. június 11-én, a Wellness Világnapján!

2016. június 01. 09:14 - I ♥ NYUGAT

A wellness már valójában az emberiség megjelenése óta létezik. Sokan azt hiszik, hogy a wellness csak egy pihenési forma és semmi több. Pedig ez nem így van! A wellness irányzat célja, hogy a betegségek kialakulását megelőzze, törődjünk magunkkal és figyeljünk oda a testi/lelki egészségünkre. Javítsunk a szellemi és fizikális fittségen, frissességen.

A Wellness Világnapjához (Global Wellness Day) tavaly már 73 ország csatlakozott. Ezen a napon ennyi ország hívta fel a figyelmet az egészséges életmódra, hogy figyeljünk oda magunkra és a környezetünkre.

Tegyél meg minél többet annak érdekében, hogy jól érezd magad! Az alábbi pontok a Világnapi kezdeményezés javaslatai, melyeket minden nap jó lenne teljesíteni:

  1. Sétálj egy órát!
  2. Igyál több vizet!
  3. Kerüld a műanyag flakonokat!
  4. Fogyassz organikus, helyi alapanyagokból készült ételeket!
  5. Tegyél jót valakivel!
  6. Vacsorázz együtt a családdal!
  7. Menj aludni este 10-kor!

Próbálj meg minden nap minél többet teljesíteni a listáról és meglátod, hogy javulni fog a közérzeted és fizikai állapotodra is jó hatással lesz a változtatás!

 gwd_hun.JPG

Szólj hozzá!
Címkék: wellness

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr568766068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása