"A Kisalföld gyöngyszemei" természetfotó pályázat

2013. június 05. 09:28 - I ♥ NYUGAT

A Kisalföld Erdőgazdaság Zrt. a fenti címmel természetfotó pályázatot hirdet a működési területén található természeti szépségek bemutatására. A pályázaton bárki részt vehet, aki elfogadja a kiírás feltételeit. A fotóknak az alábbi tájegységek valamelyikében kell készülniük: Hanság, Szigetköz, Rábaköz, Kisalföldi homokvidék, Sokorói- dombság.Elsősorban tájképeket, élőhelyeket, természeti jelenségeket, élethelyzeteket bemutató, nagy vagy közepes távolságból készített felvételeket várnak, de a felsorolt tájegységekhez köthető, értékes fajok esetében közeli vagy makró fotókat is elfogadnak.
A képeket az info@kaeg.hu e-mail címre kell beküldeni 2013. szeptember 30- ig JPEG (.jpg) formátumban. Egy pályázó legfeljebb 5 fotót küldhet be, a maximális fájl méret képenként 5 MB. A képfájlokat a következő séma szerint kell elnevezni: "vezetéknév.keresztnév.sorszám.jpg"
A beküldés akkor érvényes, ha az e-mailben megadják a pályázó nevét, lakcímét, e-mail címét, telefonszámát, valamint a fotó(k) helyszínét (legalább néhány kilométeres pontossággal) és a készítés időpontját (hónap pontossággal). A pályázati felhívás előtt készült felvételek is beküldhetők, ha még nem nyertek díjat más versenyen. Részvételével a pályázó szavatolja, hogy az általa beadott képek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik. Az egyes fotóknak címet is lehet adni, de ez nem kötelező. A  képek megvágása, illetve a természetességet nem zavaró, egységes szoftveres korrigálás megengedett, viszont nem szabad a fotók egyes részeit külön módosítani, manipulálni.
A beküldött munkákat egy fotózásban illetve természetismeretben jártas zsűri bírálja el, október első hetében. Az eredményeket az értékelést követő egyhéten belül a www.kaeg.hu weblapon teszik közzé, illetve a nyerteseket a megadott e-mail címen értesítik.

Bővebb információ: http://www.kaeg.hu/kaeg_bovebben.php?mit=239

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr805343810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása