Szigetközi FRISS Fesztivál

2013. június 05. 11:22 - I ♥ NYUGAT

FRISS szelek fújdogálnak a Szigetközben, június 7-9. között, hiszen ekkor kerül megrendezésre – immár második alkalommal - a Szigetközi Friss Fesztivál. A hármas határ menti gasztronómiai és borfesztiválon megkóstolhatjuk a magyar, osztrák és szlovák konyha remekeit és ismert borvidékek legjobb borait.

Persze, nem csak a kulinárium kedvelőire gondoltak a szervezők, hanem a család többi tagjára is, hiszen a háromnapos kavalkádban talál bőven programot a család apraja – nagyja.

A gyerekek kézműves- és játékházban, a Futura játszóházban, valamint népi játszótéren tölthetik el tartalmasan az időt, de jó szórakozást nyújtanak számukra a színpadi előadások is, legyen az a János Vitéz vagy a Lúdas Matyi előadás. A kultúrprogramról néptáncegyüttesek (Lajta Néptáncegyüttes, Sopron Táncegyüttes) és a zenei előadók (többek között a KFT, Piramis, Byealex, Holdviola, Csík Zenekar) gondoskodnak. A mozgás szépségével az Okay Dance programja és a Zumba – Fitness bemutatója ismertet meg. S hogy maradjunk továbbra is az egészségnél: felkereshetjük az egészségsátrat, ahol mérés és szakorvosi tanácsadás várja az érdeklődőket.

Na és a program legfontosabb eleme: természetesen a víz! A vízivási rekord felállítására minden vállalkozó szelleműt szeretettel várnak a szervezők!!

DELADAP_image_3638958_highres.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr265345124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása