Ó! Ó-Ház Kilátó

2014. június 04. 11:09 - I ♥ NYUGAT

Ó

CIÓ

ÁCIÓ

KÁCIÓ

AKÁCIÓ

VAKÁCIÓ

Az iskolai táblákra felkerült az Ó! betű, elkezdődött a visszaszámlálás, itt a nyári szünidő, minden iskolás nagyot lélegezhet, hiszen a tankönyveket két és fél hónapra a szekrénybe lehet zárni, iskolatáska mehet a sarokba (persze egy-két szendvics társaságában, hogy augusztus végére szép zöld legyen és kellően szagos).
A nyár kezdetén rögtön egy aktív túrát tudok ajánlani, hiszen még kellően frissek vagyunk, még nem fáradtunk el a nagy pihenésben. A kőszegi Ó-Ház Kilátó gyönyörű, páratlan élményt kínál a Kőszegi-hegységben 609 méter magasan. Könnyen elérhető és varázslatos kilátás nyílik Kőszegre, a pozsonyi hegyekre, a Ságra és Somlóra, a Fertő tóra, a szomszédos Ausztriára….
Az Írottkő Natúrpark természeti, tájképi és kultúrtörténeti értékekben gazdag vidék; szelíd turizmusra, pihenésre és üdülésre különösen alkalmas.
31.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: vakáció

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr316269748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása