Legendás 50-esek…. Jodie Foster, Tom Cruise, Omega, és Bükfürdő

2012. október 16. 11:06 - I ♥ NYUGAT

Mi a közös Jodie Fosterban , Tom Cruiseban, az Omegában és Bükfürdőben? Nos a legendás 1962-es év köti össze őket. Ebben az évben született a Bárányok hallgatnak című híres horror fim főhősnője, a Mission Impossible sztárja, és ekkor alakult meg a legendás Omega együttes, olyan nagy slágerek előadója, mint a Gyöngyhajú lány vagy a Régi csibészek,  valamint ebben az évben adták át az első részben fedett medencét Bükfürdőn. Nyíltan kimondva mindannyian az idén ünneplik ötvenedik születésnapjukat, no de persze ki- ki a maga módján….
Bükfürdőn, a jubileum alkalmából minden 1962-es születésű vendég számára a gyógy- és strandfürdő napijegyet 50 % kedvezménnyel biztosítják. A kedvezményes belépőt az 1962.01.01 és 1962.12.31. között született vendégek vehetik igénybe, ez az akció hétfőtől vasárnapig érvényes december 31-ig.
Ha ebben az évben már nem jut ideje pihenésre, vásárolhat október 15-től idén lejáró üdülési csekkjével ajándékutalványt, amelyet 2013. május 31- ig felhasználhat.
Október 19- én éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik.
Nos, aki kedvet érez egy kis őszi feltöltődéshez, keresse fel a Büki Gyógyfürdőt és válogasson a számos kedvező születésnapi ajánlat közül, hiszen Bükfürdőn az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

Bővebb információ: www.bukfurdo.hu

 

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: Bükfürdő

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr284851606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása