MINIMAX Gyerekstrand Bükfürdőn

2013. június 18. 13:01 - I ♥ NYUGAT

2013. június 22 - július 6.

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja Önt, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

Két hétig a gyerekekké a főszerep a MINIMAX Gyerekstrandon Bükfürdőn:

Mini Bébi Sziget 0-7 éves gyermekeknek

Gyermek, Felnőtt logikai, ügyességi és társasjátékok

A MINIMAX Fieszta keretein belül tánctanítás, versenyek, vetélkedők, mesekvízek, kézművesség, limboverseny, botegyensúly, tréfás vízi vetélkedők várják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A program több részből áll, hiszen 2013. június 22 - június 29. között CIRKUSZ A STRANDON programsorozat veszi kezdetét: - kötéltánc, lovas rodeo, trambulin, oroszlánszelídités, lufi hajtogató bohóc, bohócorr készítés, zsonglőr iskola és bűvész előadás lesz. BEACH PARTY veszi kezdetét 2013. június 30-án, amely a programsorozat záró rendezvényéig eltart. Színes programok, változatos családi időtöltést kínál Bükfürdő, néhány ízelítő: - robo-surf, petanque, átkelés a folyón, cápavadászat, családi röpi verseny, zumba, strand szépe választás, felfújható strandkosár- és strandröplabdajáték.

 

GYEREKJÁTSZÓTÉR 10.00- 18.00

További információ: www.bukfurdo.hu

Bükfürdő.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr915367141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása