EDEN Ökoturisztikai Nap

2014. május 15. 14:55 - I ♥ NYUGAT

2014. május 24. Kőszeg

Egymás iránt, környezetünk iránt, kultúránk és civilizációnk iránti figyelem elengedhetetlen a mai kor embere számára; a jelen megóvása feladatunkká kell, hogy váljék. Az elkövetkező generációk is szeretnék úgy megkapni a Földet, a környezetet, ahogy mi kaptuk meg annak idején. Ismerjük meg országunkat, régiónkat, de közben óvjuk meg; éljünk vele, de ne visszaéljünk.

A természetkedvelő fiatalok május 24-én, Kőszegen érdekes programokkal találkozhatnak egész nap. Délelőtt előadások, 13 órától könnyű ökotúrák, 14 órától Szultán-túra a Kilátóhoz, 15 órától ismerkedés a Chernel-kerttel, majd 16 órától ismerkedés a Bechtold István Látogatóközponttal. Helyi termékek kirakodóvására, természetvédelmi és turisztikai szervezetek bemutatkozása, „természetes” játszótér várja egész nap az érdeklődőket.

Az egész napos program után jön a pihentető szórakozás, állítsd össze saját képregényed és nyerj! Saját túrafotóidból egy képregényt tudsz összeállítani, amely szólhat egy gyalogos kirándulásról, hegymászásról, bicikli vagy extrém túráról. Heti nyereményeket és egy kalandos hétvégét is nyerhetsz, hogy az izgalom tovább fokozódjon a természet lágy ölén.

Nézd meg mások képregényeit és készíts egyet saját képeidből is!

További információ: http://jatek.itthon.hu/zold/

Irottko18.jpg

 

Szólj hozzá!
Címkék: EDEN kŐSZEG

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr1006169700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása