Nyugat-dunántúli adventi naptár 5 - Vonatozz a Mikulással!

2014. december 05. 07:00 - I ♥ NYUGAT

1415881411mikul_s.jpg

December 5-én feltétlenül szállj vonatra a Nyugat-Dunántúlon, hiszen hozzánk a Mikulás nem rénszarvas szánon, hanem lokomotívon érkezik. A Mikulás 2014-ben is ellátogat a GYSEV Zrt. menetrend szerinti vonataira, és ajándékkal kedveskedik minden kedves utasának. A Mikulásvonatok 2014. december 5-én, pénteken közlekednek a Sopron-Győr, Sopron–Szombathely-Szentgotthárd és a Szombathely-Kőszeg vasútvonalakon.
A modern Mikulás menetrend szerint utazik, így biztos lesz alkalmunk találkozni vele és besöpörni a nekünk szánt ajándékot.
A részletes menetrend megtekintéséhez kattints ide: http://www2.gysev.hu/files/tiny_mce/Letoltheto%20dokumentumok/Mikul%C3%A1s%20vonat_menetrend_utasoknak.pdf

logo.jpg

Fotó és logo forrása: http://www2.gysev.hu/tartalmak/mikulasvonat/646



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr386934277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása