A Harrer-műhely remeke aranymedált érdemelt, az albertkázmérpusztai Mangó bonbon ezüstérmes!
A Londonban megrendezett, legnagyobb nemzetközi szakmai versenyen a soproni Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda sárgabarackos töltött tejcsokoládéja aranyérmes lett. Joggal büszkék az elért eredményre, hiszen a világ legnagyobb szakmai megmérettetéséről tértek haza aranyéremmel.
Az International Chocolate Awards idei versenyét is megelőzték a regionális döntők. A soproni Harrer-csokiműhely hét termékével nevezett a kelet-európai megmérettetésre, ezek közül kettő arany-, kettő pedig ezüstérmes lett.
kép forrása: kisalfold.hu, Magasi
A londoni világversenyen egy másik nyugat-dunántúli siker is született: az albertkázmérpusztai Lapos Csokoládé Kft. által készített Mangó bonbon karamellizált fehér csokoládéburokban elnevezésű finomság ezüstérmet nyert. A kelet-európai döntőn ez a termékük arany, Tonkabab pralinéjük pedig ezüst minősítést kapott. Korábban Pisztácia trüffeljükkel már nyertek egy csillagot a brit Great Taste Awardon, amit a gasztronómia Oscar-díjaként is emlegetnek.
Szívből gratulálunk a díjazottaknak!
Forrás: www.kisalfold.hu