Érmes csokicsodák Sopronból

2016. október 21. 12:49 - I ♥ NYUGAT

Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális döntőjén a soproni Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda.

A tavalyi sárgabarackos siker után, idén ősszel is méltán indult a neves versenyen a Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda mennyei csokoládécsodáival. A londoni döntőn öt aranyérmet nyert meg, maguk mögé utasítva még Európán kívüli versenyzőket is. Ezen a versenyen összesen öt érmet nyerni, egészen rendkívüli eredménynek számít. A zsűrinek sem nem volt könnyű dolga, hisz ezerhétszáz kakaóbabból készített terméket kellett megkóstolnia.

harrer.jpg

kép forrása: www.kisalfold.hu

A Harrer cukrászda tulajdonosa ezúttal a merlot-val bolondított csokijával nyert ezüstérmet, a mentás fehér és karamellizált rozmaringos csokoládéjával pedig bronzot. Ezüstöt érdemelt az ausztriai nevezéssel a zsűri elé került grapefruitos, illetve gyömbéres-calamansis bonbonja is.

Szívből gratulálunk a Díjazottnak!

 

komment
Címkék: Harrer

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr9911826613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása