Négy arany- és két ezüstérmet nyert az International Chocolate Awards kelet-európai regionális döntőjén a soproni Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda.
A tavalyi sárgabarackos siker után, idén ősszel is méltán indult a neves versenyen a Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda mennyei csokoládécsodáival. A londoni döntőn öt aranyérmet nyert meg, maguk mögé utasítva még Európán kívüli versenyzőket is. Ezen a versenyen összesen öt érmet nyerni, egészen rendkívüli eredménynek számít. A zsűrinek sem nem volt könnyű dolga, hisz ezerhétszáz kakaóbabból készített terméket kellett megkóstolnia.
kép forrása: www.kisalfold.hu
A Harrer cukrászda tulajdonosa ezúttal a merlot-val bolondított csokijával nyert ezüstérmet, a mentás fehér és karamellizált rozmaringos csokoládéjával pedig bronzot. Ezüstöt érdemelt az ausztriai nevezéssel a zsűri elé került grapefruitos, illetve gyömbéres-calamansis bonbonja is.
Szívből gratulálunk a Díjazottnak!