CIÓ!- Celldömölk

2014. június 06. 08:00 - I ♥ NYUGAT

A harmadik betű is felkerül ma az iskolai táblára, sőt péntek van, a hét utolsó napja és ezen a pünkösdi hosszú hétvégén lesz a nyári szünet főpróbája. Jó az időzítés, így könnyebben fel lehet készülni a három hónapos láblógatásra, a szülők is jobb, ha szokják a helyzetet.
Celldömölk változatos lehetőségeket kínál: gyógy- és élményfürdő, vulkáni maradványokat bemutató Kemenes Vulkánpark, Mária úton fekvő kegytemplom, hegy és szőlő persze jó borral.
Tiszta levegőjű kisvárosi környezet, nyugodt fekvés, családias fogadtatás vár Celldömölkön. Itt található Magyarország egyetlen vulkanológiai látogatóközpontja, a Ság-hegy földtani történetével és formakincsével. A fürdő egyszerűen szuper; úszni, meleg vízben üldögélni és szaunázni a Ság-hegy lábánál- nincs is ennél jobb időtöltés. A hegy a környező síkságból való kiemelkedésével igazi hívogató időtöltés a túrázni szerető fiataloknak. Április közepén nyílt a fürdő mellett közvetlenül egy családbarát szálloda, mely kitűnő ízléssel berendezett modern szálláshely.  

Vulkánfürdő10 (3).jpg                                                                                        

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr236281388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása