"A jövő Győrben épül"

2012. november 07. 10:22 - I ♥ NYUGAT

 

Mi szükséges egy építkezéshez? Gondolnánk, először is jó tervek, kőműves, segédmunkások, építőanyagok…..és a jövő építéshez? A jövő Győrben épül, hagyományosan téglával, és emellett rendezvényekkel, programokkal. Új modern szálloda nyitotta meg kapuit és a 10 éves Rába Quelle is számos meglepetéssel, programmal várja vendégeit.
Szeretne kényelmesen szállodai szobából mégis élőben végignézni egy mérkőzést? Győrben most már erre is nyílik lehetőség, hiszen hivatalosan is megnyitotta kapuit az egyedülálló stadionpanorámával rendelkező ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr. A Győri Ipari Parktól pár percre található hotel kifejezetten az üzleti utazók igényei szerint készült.
További információ: www.etoparkhotel.hu
Szeretne felfrissülni a Rába Quelle Termál- és Élményfürdőben, mely jövőre ünnepli tízedik születésnapját? A jubileumot 10+1 hónapos akciósorozattal ünneplik, szándékaik szerint a megye összes településével együtt. Minden vasárnap más- más település lakóit várják akciós belépőjegyet kínálva. A gyerekekre is gondoltak a fürdő vezetői, október 20-tól a 3-12 éveseket vadonatúj interaktív játszóház várja. Az egészen kicsik számára pedig hamarosan immár heti három nap, csütörtökön, pénteken és vasárnap lesz babaúszás. Megújul a szaunakert is, amely novemberben frigidáriummal, azaz speciális hűtőkabinnal bővül. A szaunás belépő ára viszont csökkent, miként az este 5 órától érvényes jegy is olcsóbb lett.
További információ: www.rabaquelle.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr404869191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása