Egy tál dödölle, ettél belőle...

2013. január 14. 14:00 - I ♥ NYUGAT

-Farsangi Torkos Csütörtök-

 

Egy tál dödölle, ettél belőle…szól a mondóka, de tudja Ön mi a dödölle, kóstolta már? Ismeri a régió tájjellegű ízeit, ételeit? Itt az alkalom a kipróbálásra.
Jó hír a finom ételeket, italokat kedvelőknek, az idén előbb lesz Torkos Csütörtök! Számos étterem várja a vendégeket január 31-én. Ezen a napon fél áron kóstolhatja meg kedvenc ételeit, vagy próbálhat ki új ízeket, italokat, a csatlakozott éttermek valamelyikében! Itt az alkalom, hogy megkóstolja a régió ízeit, tájjellegű ételeit. Aki biztosra akar menni, mától foglalhat magának előre asztalt a http://www.torkoscsutortok.hu/ oldalon, akár online. Folyamatosan csatlakoznak éttermek, sőt kedvezményt adó szálláshelyek is. Így akár a kulináris élményeket összekötheti egy hétvégi pihenéssel. A finom ételek, fenséges borok megkóstolása után töltődjön fel és pihenjen a Nyugat- dunántúli Régió kiváló minőségű gyógyfürdőiben!

Bővebb információ: http://www.torkoscsutortok.huDödölle2.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr975017682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása