Az egészség világnapja

2013. április 03. 10:54 - I ♥ NYUGAT

2013. április 7.

Április 7- én van az egészségügyi világnap. 1948. április 7-én az ENSZ szakosított intézményeként megkezdte működését az Egészségügyi Világszervezet (WHO). Erre az eseményre emlékezünk ezen a napon. A világszervezet célja a nemzetközi egészségügyi munka irányítása és összehangolása. A munkahelyi egészségvédelem és biztonság alapvető fontossággal bír az egészségesebb és hosszabb ideig tartó munkában töltött időszak biztosítása és ezáltal az aktív idős korhoz való hozzájárulás szempontjából. Szükséges megtalálnunk az egyensúlyt a munka és a szabadidő, rekreáció között, egészségünk megőrzése érdekében.

Az egészségügyi világnap alkalmat adhat arra, hogy egy pillanatra megálljunk és elgondolkodjunk, hogy mit is tehetünk egészségünk megőrzése érdekében. A rohanó, stresszes világban szükséges, hogy megpihenjünk, kényeztessük magunkat, rendszeresen feltöltődjünk, törekedjünk a testi- lelki harmóniára. Ehhez kiváló lehetőséget kínál Nyugat- Dunántúl, az erőt adó régió!

Kiváló gyógyfürdőink, gyógyvizeink testi megújulást adnak, minőségi szolgáltatásokkal várják a pihenni és gyógyulni vágyókat. Értékes múzeumaink, kiállításaink szellemi feltöltődést ígérnek. Vallási értékeink, zarándokútjaink a lelki megújulást segítik. Az egészséges élet egyik feltétele a testi, lelki harmónia, melyet megtalálhat régiónkban.

Új kép.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr595190311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása