Nemcsak vízpart...kvízjáték

2013. június 21. 11:19 - I ♥ NYUGAT

Szünidő, szabadság, pihenés, napfény….itt a nyár. Jobbnál- jobb programok, számtalan lehetőség várja a nyaralókat. Az aktív pihenés mellett, most van idő játékra, jó kis szellemi tornára is. Aki szereti a kirakós játékot, de emellett a rejtvényeket, kvíz játékokat, ajánlom figyelmébe a Magyar Turizmus Zrt. Nemcsak vízpart internetes játékát, mely az alábbi linket érhető el:

http://jatek.itthon.hu/kvizpart/

Érdemes kipróbálni, színvonalas szórakozást jelent, az élmény szerzés mellett, bővíthetjük ismereteinket a Balatonról, Velencei- tóról és a Dunakanyarról is. A puzzle kockákat akkor lehet fordítani, ha tudja valaki a helyes választ a kérdésre. A cél minél gyorsabban kirakni a képet. Aki sikerrel járt, utána már csak várni kell, július 15- én lesz a sorsolás, ahol értékes nyereményeket lehet nyerni. Én már kipróbáltam, ajánlom mindenki figyelmébe.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr395371997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása