Életre kel a múlt...

2014. március 14. 11:36 - I ♥ NYUGAT

A kiállítás a régmúlt és a mai kor találkozása, a textilből készült táskák, ágytakarók, gyermekjátékok vagy éppen a fa – és bőr dísztárgyak mind-mind tanúsítják, hogy van igény a kézműves termékekre, az egyedi és természetes anyagokból készült használati tárgyakra. A keramikusok használati tárgyai díszként is megállják helyüket a terített asztalon a helyi mézek, lekvárok, és borok mellett.
A Kőszeg környéki borok bemutatója mellett a helyi- és kézműves termékek kerülnek kiállításra március 17. és június 14. között a Borok Házában.
A látogatók megtekinthetik a népi mesterségek ma is készülő dísz- és használati tárgyait, fafaragó művész által készített bútorokat, természetes anyagokból készített szalmadíszeket. Mai értelemben a kézművesség a hagyományokra épülő, kézi szerszámokkal vagy egyedi eljárással folytatott tevékenységet jelenti.
A kiállítás lehetőséget teremt a natúrpark területén működő szállásadóknak, egyéb turisztikai látványosságot, élményt nyújtó szolgáltatóknak is a bemutatkozásra.

000967278_varoshaza.jpg.jpg_orig.jpg

Forrás: koszeg.utisugo.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr635858287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása