IÓ!- Ikrény,wakeboard avagy kalandok a Nyugat-Dunántúlon

2014. június 05. 08:00 - I ♥ NYUGAT

Az iskolai táblára újabb betű kerül fel, a visszaszámlálás folytatódik, a nyári szünet itt a nyakunkon és ezt már az időjárás is kezdi figyelembe venni.
Ne hagyjuk ki nyáron az ikrényi wakeboard pályát, mert garantált kikapcsolódásban lesz részünk, ha a kapaszkodásra koncentrálunk, minden gondunkat otthon tudjuk felejteni és még sportolunk is közben! Hasonlóan izgalmas lehet a nyári szünetben a gyöngyösfalui Holdfény Liget, ahol a Természet, az Ember és a Kalandvágy együtt hatalmas élménnyé egyesülhet. A természetközeli szabadidős élménnyel még szüleinknek is örömet okozunk, hiszen végre nem a számítógép és a tv előtt ülünk chipset falatozva elégedetten önmagunkkal.
A lipóti Spirit Kalandpark az országban egyedülálló 8 méteres óriáshintával vár, a lipóti termálfürdő közvetlen szomszédságában. A mosonmagyaróvári Szigetköz Kalandpark érdekessége, hogy a különböző nehézségi szintű pályák közül az egyik a Mosoni-Dunán átívelő csúszópálya. A sárvári erdő fáinak lombkoronája alatt bújik meg a Sárvári Kalandpark. A soproni Lővér Kalandparkban pedig újabb kihívásokat kereshetsz magadnak a nyárra.

Ikrény.jpg

Kép forrása: ikreny.network.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr66275431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása