ÁCIÓ!- Állatkerti látogatás Győrben

2014. június 10. 08:00 - I ♥ NYUGAT

Az iskolai táblára felkerült a negyedik betű, az utolsó kedd van végre. Ezt a rövid hetet már bárhogyan ki lehet bírni, főleg ha közben azon ábrándozunk, hogy milyen jó is lenne a győri Állatkertben tölteni egy felejthetetlen napot.

tapirgyor.jpg

Kép forrása: www.zoogyor.com

A győri Xantus János Állatkert küldetése, hogy mindenki megismerhesse a természet csodáit, a veszélyeztetett állatokat, növényeket és lehetőséget kínál egy családi kikapcsolódásra. A 2014. május 15-én született tapír kisfiú minden percét figyeli anyukája, még 1-2 méternél jobban nem távolodik el tőle. Mandulának és Mogyorónak ő már a hatodik kölyke, így rutinos szülőknek számítanak.

Az állatkerti séta után érdemes felkeresni a barokk belvárost, amely hazánk műemlékekben harmadik leggazdagabb városa. A meleg nyári napokra tudom ajánlani a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdőt. A nap folyamán a MOBILIS tudományos játszóházat sem szabad kihagyni a közlekedés, interaktív játékok és járművek iránt érdeklődőknek. Az aktív pihenés kedvelői látogassanak el a MeXtrém Parkba és a Püspökvárban található Torony kilátóba.
Július 4-6. között rendezik meg a Győrkőcfesztivált és Győrkőc Olimpiát, amikor igazi gyermekparadicsommá változik a város.
Győr színes kulturális programokban is, hiszen a Győri Nemzeti Színház, Győri Balett, a Vaskakas Bábszínház vagy éppen a Győri Filharmonikus Zenekar előadásai páratlan élménnyel kecsegtetnek.

Szállás tipp: Szállások Győrben, Lipóton, Sopronban és Horvátzsidányon

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr406282684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása