VOLT-ál táncolni?

2014. július 07. 11:10 - I ♥ NYUGAT

Ha Sopron, akkor VOLT! Ha VOLT akkor, zene, tánc és fesztivál hangulat!Az elmúlt napokban ezrek bulizhattak Sopronban a Lövér Kempingben, és élhették át a fesztivál hangulatot. A koncerteken túl számos szórakoztató program várta a közönséget, sok mindent ki lehetett próbálni. Az érdeklődőket egy profi néptánc szimulátor szórakoztatta a Magyar Turizmus Zrt. sátrában. Hat különféle néptáncból lehetett választani a kedvnek, tánctudásnak és a táncos lábú társak számának megfelelően. Ez olyan, mint egy karaoke, csak nem énekelni, hanem táncolni kell, a kivetítőn egy néptáncos mutatja, milyen lépeseket, táncmozdulatokat kell tenni. A tánchoz természetesen jár a különleges háttér és népzene. Ki lehet próbálni egyedül, párban és csoportosan is. A részvétel teljesen ingyenes, csak egy regisztráció szükséges hozzá, és mehet is a tánc. A kész videót, azonnal fel is lehet tölteni a netre, lehet fotózni és digitális képeslap formájában tovább küldeni a barátoknak. A legtöbb lájkot gyűjtő video, ajándékot is kap majd. A szórakoztató táncot az Év utazója is kipróbálta!
Ha kedvet kaptál és kipróbálnád, nincs más dolgod, mint elővenni táncos kedved és ellátogatni a Balaton Soundra vagy a Szigetre és felkeresni a Magyar Turizmus Zrt. sátrát.

Bővebb információ: http://itthon.hu/folklor-videotanc

2014-07-03-620 (2).jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr786481401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása