Top 5 gyógyfürdő a Nyugat-Dunántúlon

2014. július 14. 14:33 - Tencsi

1. Bükfürdő

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország egyik legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, legmodernebb szaunavilága és különleges wellnessközpontja várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

Bükfürdő_Image3 másolata.JPG

 2. Sárvár

sarvar.JPG

Csúszdázhatunk és gyógyulhatunk is a sárvári gyógy- és élményfürdőben. A víz összetétele a gyulladásos, izom, és ízületi betegeken segít, a pihenőkertek, a szépségszalon és a szaunák szolgáltatásai pedig a szépülni vágyóknak kedveznek, a hullám és gyerekmedencékben pedig a legkisebbek érezhetik jól magukat.

 

TIPP! Ne hagyjuk ki a Nádasdy várat sem! >>

3. Hegykő

Természetközeli pihenésre számíthatunk Hegykőn. A víz mozgásszervi megbetegedéseket gyógyít, de nyakzuhany, úszómedencék, pancsoló is gondoskodik arról, hogy bárki jól érezze magát.

TIPP! A környék gyógyvizei belülről is gyógyítanak. >>

4. Kehidakustány

Pezsgőfürdő, hullámmedence és több mint 2000 ingyenesen használható napágy. Ez Kehidakustány. Az itteni gyógyvíz azoknak ideális, akik mozgásszervi betegségből gyógyulnának, gyulladástól szenvednek, esetleg csak simán kipihennék magukat a mindennapos hajrá után.

 

5. Lenti

A hely, ahol bárki feltöltődhet energiával, és ahol élményfürdő, gyógyfürdő, wellness élmények várják az érkezőket. A Lenti termálfürdő 5 szabadtéri (gyermek-, úszó-, élmény- és gyógymedencékkel) és egy félig fedett hidro-masszázs élménymedencével rendelkezik. A fedett fürdőrészben – 5 medence,  szauna világ, gyógyászati részleg és szépségfarm is működik.

7499 másolata.jpg


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr26507581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása