Spa & wine

2012. november 12. 13:13 - I ♥ NYUGAT

- azaz őszi feltöltődés nyugat-dunántúli módra -

Itt van az ősz, itt van újra idézhetnénk nagy költőnket, mindenütt fázósan siető embereket látni, esőáztatta, sárga leveleket hord a szél és lássuk be már az ajtón kopogtat a tél is. Ki ne gondolna ilyenkor arra, milyen jó is volna a zord idő elől, kicsit elbújni és kényelmesen pihenni. Mindenkinek van szüksége olykor testi, lelki feltöltődésre. Ha feltöltődés, akkor pedig irány NYUGAT-DUNÁNTÚL, az erőt adó régió!

A Nyugat- dunántúli Régió egyik legfőbb adottsága a kiváló minőségű gyógyvíz, és az erre épülő minőségi wellness szolgáltatások, lehetőségek beleértve a minőségi szálláshelyeket is. Az ősz, mint évszak nem csak a wellness évszaka, hanem egyben országszerte a bor és gasztronómia kapja a főszerepet.

Látogasson el hozzánk, ahol megannyi csodával találkozhat…

Gondoljunk csak a régió nyújtotta számtalan kulturális, gasztronómiai programra, amelyek kiválóak szellemi felüdülésre, vagy pedig a vadregényes Nyugat-dunántúli tájra, amely a testi felfrissülés különböző típusaira kínál megfelelő környezetet. A régióban található számos fürdő a testi panaszokra nyújt megoldást, a kiegészítő wellness szolgáltatások pedig többek között szellemi frissességet is eredményeznek, hiszen kétség sem férhet hozzá, a stressz legjobban vízben oldódik!

Nyugat-Dunántúlt méltán nevezzük az „Erőt adó régiónak”, hiszen számos vonzereje a testi-lelki megújulást szolgálja, mint például az egészségmegőrzést vagy gyógyulást segítő wellness- és gyógyfürdők széles palettája, ahol a test és a lélek megfiatalítása mellett a gyógyítás az egyik legfőbb profil.

Íme, tehát a recept egyszerű: töltsön el néhány napot a nyugat-dunántúli régióban, vegye igénybe a számtalan színvonalas és javarészt kedvezményes wellness szolgáltatást, kóstolgassa legfinomabb nedüinket és töltődjön fel testileg lelkileg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr484903284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása