Harmónia a vízöntő havában

2013. január 24. 14:56 - I ♥ NYUGAT

Új kép.JPGNemcsak az idő borongós, hanem a hangulata is? Vízöntő hava a megújulás, a harmónia időszaka, használja hát ki a csillagok kedvező állását, és szülessen újjá a Nyugat- Dunántúl kiváló fürdőiben.
Január 19-én a Nap megérkezik a Vízöntő jegyébe. Ekkortól kizárólag a saját megérzéseidre hagyatkozz! Alakítsd a sorsod úgy, ahogy neked tetszik, és ne mások elvárásaihoz igazodj. Keress úttörő, valódi célokat, tartsd a kezedben az életed irányítását, és ne bízz meg vakon semmiben és senkiben. Azt hidd el, amit látsz, ami kézzelfogható, így biztos, hogy nem vezet félre senki. Építsd az önbizalmadat, és tisztábban fogod látni a jövődet.- szólnak a különféle jóslatok, ajánlások minden ezoterikus oldalon, fórumon erre az időszakra. Az azonban minden előrejelzésben közös, hogy itt az újjászületés, megújulás és a harmónia időszaka. Használja hát ki a csillagok kedvező állását és szülessen újjá Nyugat- Dunántúlon. Régió szerte számos igen jó minőségű vízzel rendelkező fürdő, szolgáltatások, nagyszerű éttermek, fenséges borok és számos kedvezményt nyújtó kiváló szálláshelyek várják Önt.
A Nyugat- Dunántúl az erőt és harmóniát adó régió, hiszen gyógyvizeink testi megújulást adnak,  értékes múzeumaink szellemi feltöltődést és megújulást, vallási értékeink, zarándok útjaink pedig a lelki megújulást segítik. A test, lélek és szellem együttes megújulása pedig egyenlő a harmóniával.

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr375041132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása