Címlapon az UTAZÁS

2013. március 04. 11:32 - I ♥ NYUGAT

Csütörtökön nyílt meg és vasárnap délután zárt az Utazás kiállítás a Hungexpo Vásárközpontban, Budapesten

Utazás2013_NYDcímlap_fotós_LovászLilla.jpgFotó: Lovász Lilla

Pénteken előadásokkal és konferenciákkal várták a szervezők a turisztikai szakma képviselőit, péntektől vasárnapig a nagyközönségnek számos programot, koncertet, nyereményjátékot és kedvezményes utakat kínáltak. Új tematikákkal bővült a rendezvény, így a külföldi és belföldi ajánlatok mellett megjelentek internetes utazási irodák, a kulturális és fesztiválturizmus célpontjai és nászutas ajánlatok.

Utazás2013_NYDstand_fotós_LovászLilla.jpg

Fotó: Lovász Lilla

Díszvendégek: Szlovákia, Nyíregyháza és Kalocsa, akik színes programmal várták látványos standjukon a látogatókat. A hazai kilenc turisztikai régió, 500 kiállító, több mint 100 vidéki résztvevő ajánlotta e napokban kínálatát, újdonságait a 36. Utazás Kiállításon, a budapesti Hungexpo vásárközpontban.
A lehető legjobb időpontban, tehetnénk hozzá, hiszen a tavaszi és nyári üdülési szezon kezdete előtt állunk.

Forrás: www.vaol.hu (Kozma Gábor)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr285115982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása