Fürdőtúra a "Harmónia" jegyében

2014. január 23. 15:45 - I ♥ NYUGAT

A Magyar Turizmus Zrt. hivatalos weboldalán, az itthon.hu felületén izgalmas Fürdőtúra játékra invitálja a hazai gyógyvizek, wellness szolgáltatások és gyermekbarát fürdők kedvelőit január 21. és március 3. között.

 A Fürdőtúra játékos formában tanít Magyarország gyógyvizeiről, gyógyfürdőiről és wellness szolgáltatásairól. Összesen 50 fürdőbelépőért és egy wellness hétvégéért versengenek a játékosok.A játékban egy-egy kiskacsa figurával kell teljesítni a Fürdőtúra vonalát. A három kiskacsához hozzájuk illő, különböző témájú kérdéseket fognak a játékosok megválaszolni.
Kicsi Kacsa a gyerekbarát fürdők között kalauzol el.
Csini Kacsa segítségével a wellness világát fedezhetjük fel.
Medi Kacsa a gyógyfürdőket és az azokban megtalálható gyógyszolgáltatásokat mutatja be.
A Fürdőtúra játék fődíja egy wellness hétvége Kisújszálláson félpanzióval, korlátlan belépéssel a szaunavilágba és a gyógyfürdőbe.
A március 3-ig tartó játék időtartama alatt összesen 50 darab páros fürdőbelépő talál gazdára, melyek budapesti és Budapest környéki, dél-dunántúli, észak-alföldi és dél-alföldi fürdőkbe szólnak.
A heti nyeremények pontos listája az MT Zrt. hivatalos Facebook oldalán (https://www.facebook.com/elmenyitthon), olvasható a sorsolást megelőző napon.
A Fürdőtúra játék elérhető: http://jatek.itthon.hu/harmonia/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr975778486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása