Fertő-táj Világörökség Nap május 17.

2014. május 15. 14:44 - I ♥ NYUGAT

Minden évben május közepén, idén május 17-én, kerül megrendezésre a Fertő-táj Világörökség Nap. Május 17-én egész napos programsorozat várja az érdeklődőket, és akik legalább három település programján részt vesznek, azok között értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők. A Fertő-parti 10 világörökségi település gazdag gasztronómiai kínálattal várja a Fertő-táj ízeire éhes vendégeket.
Az egész napos program után jön a pihentető szórakozás, állítsd össze saját képregényed és nyerj! Saját túrafotóidból egy képregényt tudsz összeállítani, amely szólhat egy gyalogos kirándulásról, hegymászásról, bicikli vagy extrém túráról. Heti nyereményeket és egy kalandos hétvégét is nyerhetsz, hogy az izgalom tovább fokozódjon a természet lágy ölén.

Nézd meg mások képregényeit és készíts egyet saját képeidből is!

További információ: http://jatek.itthon.hu/zold/

5591c8cb4bfad5ca29eae537801e8a74.jpg

www.fertopart.hu

komment
Címkék: Fertő-táj

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr556169664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása