Irány a tópart! - Szabadtéri fitneszpark Sárváron

2014. május 28. 13:40 - I ♥ NYUGAT

Sárvár gyógyvize kiváló, modern fürdőváros, de nem csak fürdőzni lehet, a tóparti sétákon fitnesz park is várja a látogatókat a fejlesztések eredményként. Tizenkét sporteszközből álló szabadtéri fitneszparkot avattak a sárvári Csónakázótónál és a fejlesztés folytatódik. A felnőtt játszóteret a turisták és a helyi lakosok is szívesen vették birtokukba, de a fejlesztések tekintetében nincs megállás: a tenisz- és a KRESZ–pálya között júniusban bokorlabirintus kerül kialakításra. A következő attrakció a városi találkozási pontnak szánt, modern csónakház lesz; kialakításával egy időben az egész csónakkikötő megszépül.
Új üdvözlőtáblák kerülnek kihelyezésre a város több pontján, három új érintőképernyős információs terminál könnyíti az ide érkezők tájékozódását és több száz táblát is kihelyeznek a városban a turisták kényelmére. Sárváron több rendezvény is kapcsolódik a fejlesztésekhez, a város új rendezvénye a terményhálaadás kapcsán szervezett fesztivál, amelyen helyi termékeket kínálhatnak a termelők.

sarvar-gyogyhely.jpg

Kép forrása: termalonline.hu

Szólj hozzá!
Címkék: fitnesz Sárvár

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr816223239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása