KÁCIÓ!- Kehidakustány

2014. június 11. 08:00 - I ♥ NYUGAT

 

Az iskolai táblára felkerült az ötödik betű, a nyári szünet közeleg, a meleg már kielégítő, a strandok nyitva vannak.

kehida_termal_elemyfurdo_21.jpg

Kép forrása: www.kehidatermal.hu

Kehidakustányban található fedett mediterrán hangulatú élményfürdő a család minden tagjának télen-nyáron élményt nyújt. A benti fürdőből ki lehet úszni a szabad levegőre, ahol nyakzuhanyok, pezsgő élményelemek várják a fürdőzőket. Az Élményfürdő igazi szenzációja a 94 méter hosszú beltéri csúszda fény-és hangeffektekkel. Ha kistesód van, akkor ő sem fog unatkozni, mert bébi pancsoló, bébi csúszda és játékok várják őt is.
A szabadtéri strandon élménymedence, a medence közepén pool bár, pihenő és napozó teraszok szolgálják a kényelmedet. Ha szeretsz a meleg vízben üldögélni és csak pihentetően nézegetni, hát ezt is megtalálod itt, mert vár egy 36-38 fokos ülőmedence a nyugodt kikapcsolódás érdekében.

Szállás tipp: Szállások Győrben, Lipóton, Sopronban és Horvátzsidányon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr746291643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása