Szent György-vonalak

2014. augusztus 18. 14:53 - I ♥ NYUGAT

A keleti kultúrákban a Szent György vonalakat sárkányösvénynek nevezik, a különféle földsugárzások közül a jótékony hatásúak közé tartoznak. Ezek az energiafolyamok úgy hálózzák be bolygónkat, ahogyan a testünket átszövik a meridiánok, azaz energiacsatornák.
A régi korok emberei ismerték ezeknek, a helyeknek az élettani és spirituális hatását, és szent helyként tisztelték. Hazánkban olyan szakrális jelentőségű helyszínek alatt fedezték fel a Szent György-vonalak kereszteződéseit, mint az őskeresztény központok, az Árpád-kori templomok és a középkori kolostorok. Világszerte pedig a Mária-kegyhelyek és az ősi civilizációk vallási központjai: az egyiptomi piramisok, a perui Macchu Picchu, vagy az angliai Stonehenge alatt bukkantak a Föld energiaáramainak találkozási pontjaira.
A Lenti Termálfürdő területén található a Szent György Energiapark, mely hazánk egyik kiemelkedően nagy energiájú csomópont, hiszen itt három energiavonal találkozik. Gyógyító hatása az energiavonalaknak jelentős, az energiahiányos állapotot állítják helyre. Egy alkalommal 1-2 órát érdemes eltölteni a Szent György Energiaparkban, így harmonizálják a szervezet energiaáramlását. Egyes természetgyógyászok szerint minden betegség forrása az energiahiányos állapot. Töltődjünk fel energiával Lentiben a jótékony földsugárzás hatására!

lenti2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr816613897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása