Nyugat-dunántúli adventi naptár 11 – Ízzel - lélekkel – Helyi termelői piac Szombathelyen

2014. december 11. 08:00 - I ♥ NYUGAT

Mondhatnánk azt is, hogy szívvel – lélekkel. Mert amit a szombathelyi termelői piacon megvásárolhatunk, helyi termelők lelkes és hozzáértő munkáját dicséri. Ilyesmit nem lehet szupermarketben kapni! Az őstermelők minden csütörtökön délután várják Szombathely és környéke lakóit. Hentesek, sajtmesterek, méhészek, pékek, lekvárfőző háziasszonyok, tojásosok, pálinkások minden alkalommal friss árut, valódi ízeket, kézműves termékeket kínálnak a vásárlóknak. A háziasszonyok beszerezhetik a finom házi kolbászt, sajtot, pékárut, az urak pedig kóstolgathatják a jóféle pálinkát. A legkisebbeknek kézműves játékokkal, esetenként kézműves foglalkozással kedveskednek a szervezők.
Ne feledjük! Minden csütörtök délután irány a termelői piac Szombathelyen!

Szombathely_termeloi piac_5.jpg

Fotó: Helyi termelői piac Szombathelyen, Forrás: http://www.alon.hu/vasarlas/aru-es-arszemle-az-uj-szombathelyi-termeloi-piacon
(Forrás: http://www.regio1.hu/hirek/6544/helyi-termeloi-piac-szombathelyen/)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr356950773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása