Liszt Ferenc kerékpártúra

2015. augusztus 24. 13:36 - I ♥ NYUGAT

Ismét itt az augusztus vége, tehát indul a Liszt Ferenc kerékpártúra! Aki szereti a kellemes fúvós zenét, laza kerékpározást, megnézné Liszt Ferenc szülőházát, annak ott a helye a túrán, mely augusztus 30- án kerül megrendezésre! Harka Önkormányzata közösen az ausztriai Neckenmarkt Önkormányzatával 2003 óta szervezi meg a Liszt Ferenc kerékpártúrát, minden év augusztusának utolsó vasárnapján. 2004 évben csatlakozott a rendezvényhez Raiding önkormányzata is, ahol Liszt Ferenc szülőháza található. A túra résztvevői Harkáról indulnak, majd két települést összekötő határon át érkeznek Neckenmarktba (Sopronnyék). Itt rövid pihenő után indulnak tovább Raidingba (Doborján), Liszt Ferenc szülőházához.
A táv 25 km, a szintidő 3 óra. Minden leadott és érvényesített nevezési lap sorsoláson vesz részt, ahol az értékes nyeremények között több kerékpár is kisorsolásra kerül.

Bővebb információ: www.liszttura.hu

harkakerekp2006801.jpg

kép forrása: www.sopron.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr237730416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása