Díjeső a régióban - A világ legjobb tejcsokija Sopronból

2015. október 21. 09:58 - I ♥ NYUGAT

A Harrer-műhely remeke aranymedált érdemelt, az albertkázmérpusztai Mangó bonbon ezüstérmes!

 A Londonban megrendezett, legnagyobb nemzetközi szakmai versenyen a soproni Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda sárgabarackos töltött tejcsokoládéja aranyérmes lett. Joggal büszkék az elért eredményre, hiszen a világ legnagyobb szakmai megmérettetéséről tértek haza aranyéremmel.
Az International Chocolate Awards idei versenyét is megelőzték a regionális döntők. A soproni Harrer-csokiműhely hét termékével nevezett a kelet-európai megmérettetésre, ezek közül kettő arany-, kettő pedig ezüstérmes lett.

1_1.jpg

kép forrása: kisalfold.hu, Magasi

A londoni világversenyen egy másik nyugat-dunántúli siker is született: az albertkázmérpusztai Lapos Csokoládé Kft. által készített Mangó bonbon karamellizált fehér csokoládéburokban elnevezésű finomság ezüstérmet nyert. A kelet-európai döntőn ez a termékük arany, Tonkabab pralinéjük pedig ezüst minősítést kapott. Korábban Pisztácia trüffeljükkel már nyertek egy csillagot a brit Great Taste Awardon, amit a gasztronómia Oscar-díjaként is emlegetnek.

Szívből gratulálunk a díjazottaknak!

Forrás: www.kisalfold.hu

 

Szólj hozzá!
Címkék: csokoládé

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr918008871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása