SZÉP kis év végi meglepetés

2013. január 04. 09:27 - I ♥ NYUGAT

A SZÉP Kártyákra feltöltött összegek felhasználásának határidejét meghosszabbították!

2013. május 31-ig  lehet fizetni a 2011-ben feltöltött SZÉP kártyákkal, 2012. december 31. helyett!
Nos, aki már félre tette SZÉP- kártyáját, mert azt hitte a rajta lévő összegek december 31- el elvesztek, most bátran keresse elő, és máris indulhat egy jó fürdőzésre, vagy wellness-hétvégére, egyéb kulturális programokra. Kiváló ötlet az előre gondolkodóknak, ajándékozzuk meg szeretteinket és saját magunkat egy felejthetetlen élménnyel, a SZÉP kártya segítségével!
Az év eleje a harmónia időszaka, kiváló alkalmat jelent egy jó fürdőzésre, vagy wellness-hétvégére Bükfürdőn vagy Sárváron. A folyamatosan megújuló fürdők mindig kínálnak valami újdonságot. Bükfürdőt a gyógyvíz rendkívül magas ásványi anyag koncentrációja teszi vonzóvá, Sárvárt pedig speciális ultraszűrős víztisztító berendezése, és ennek köszönhető klórmentes vize. A fürdőkben a család valamennyi korosztálya jól érezheti magát, hisz míg a nagyszülők a gyógymedencékben lazítanak, a szülők pedig wellness-kezeléseken kényeztetik magukat, addig a gyerekek felfedezhetik az élménymedencék bugyborékoló, pezsgő, csobogó élményelemeit. A Kehida Termál Gyógy és Élményfürdő hazai gyógyfürdők között kimagasló kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos minősítésű gyógyvízével igazi rekreációt nyújt vendégeinek. A fedett, mediterrán hangulatú háromszintes élményfürdő garantált élmény a család minden tagjának. A fürdőzés mellett kiváló ételekkel, fenséges borokkal várjuk a régióba érkezőket.
A tavasz pedig elhozza az ébredés idejét. A kivirágzó természet, a melengető tavaszi napsugarak hívogatják a természetkedvelőket. Kitáblázott túra útvonalak, természeti csodák és barátságos szolgáltatók várják a vendégeket régiónkban. Mind az Írottkő Natúrpark, mind az Őrség megannyi felfedezésre váró természeti csodát rejt.
A májusi zsongásban pedig számos kulturális program is várja az érdeklődőket.

Ne hagyja veszni a SZÉP-en összegyűjtött pénzét, várja Önt a Nyugat- dunántúli Régió!

Szólj hozzá!
Címkék: SZÉP-kártya

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr14997403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása