Pünkösdi Nyitott Pince Napok

2014. május 30. 11:11 - I ♥ NYUGAT

2014. június 7-9.

Idén már 19. alkalommal kerülnek megrendezésre a Nyitott Pince Napok, amelyek jó alkalmat jelentenek a borkultúra és a pincék népszerűsítésére, a borászok és a bort kedvelők találkozójára. Remek alkalom a borvidékek felfedezésére, baráti kapcsolatok kialakítására, élményekkel teli kirándulásra Magyarország borvidékein. A rendezvény ideje alatt előzetes bejelentkezés nélkül bárki meglátogathatja a programban részt vevő borházakat, borospincéket.
A tavasz végi hosszú hétvége a pihenés, kirándulás, családi programok ideje. A pünkösdi programunk szervezése kapcsán jusson eszünkbe a Soproni Borvidék és látogassunk el a soproni Sterlik Pincébe vagy a Taschner Borházba, majd Fertő-parti kirándulásunk alkalmával keressük fel a fertőbozi Vincellér Borházat és a fertőrákosi Winelife Borászatot!
A Soproni Borvidék Magyarország egyik legrégibb történelmi hagyományokkal büszkélkedő borvidéke, történelmi gyökerei egészen az ókorig vezethető vissza. A XIX. századtól a poncichterek, a német ajkú gazdák tették messze földön híressé a soproni bort.
A pünkösdi hosszú hétvégén kerekedjünk fel, szervezzünk magunknak bortúrákat, élvezzük az életet a bor és mámor jegyében!

 

komment
Címkék: nyitott pince

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonnyugatdunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr446234648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása